Copyright © 2017 Maria Vilhena

Blog
Maria Vilhena

NEWS @en

23/09/2021

To create a continuous language, from the entrance of the apartment to the kitchen, passing through the living room, part of the wooden kitchen was designed, which was “folded” to the entrance hall, to make a wardrobe for guests’ coats and shoes and a support area for placing personal items when the owners arrive home.

Also in the kitchen, countertop, island, and backsplash were designed in marbled Silestone.

In the remaining space, gray was worked in different tones, used in the stone that covers the large TV furniture, carpet, and upholstery, a color that, despite being neutral, brings a greater sense of comfort to the environment.

To achieve a feeling of greater area, the access door to the room’s hall was made in glass, with a surrounding metallic structure black lacquered.

Be the first to leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *