Copyright © 2017 Maria Vilhena

Home

Habitation

MU 02

Space

yard

Local

Anadia, Portugal

Target

Intervention Type

architecture and interior design of an outer space

Concept

Creation of a closed area on a villa garden.
Goal was to create a closed space, to be used by family and friends in a cosy retirement.

Being all in glass, option was to create an inner ambiance in perfect harmony with the outside environment.
For that purpose, oak furniture of simple and contemporary lines. Ceramic pavement with a deck pattern and in dark brown was applied.

For chairs, sofas and “chaise-longue” cushioning, option was white, resulting in clean, almost sterile ambiance.
For pillows and rugs, beige, brown and golden tones were used.
To complete it, thinking of bringing outside in, a big bamboo vase was placed near one of the walls.
Thus, a colour dichotomy was created between interior and exterior, in purity and freshness which the whole space breathes and transmits to the ones who use it.

MAKE ROOM
FOR YOUR SOUL

Get involved in Maria Vilhena’s world, and give space to your soul !

Get in touch with
Maria Vilhena