Copyright © 2017 Maria Vilhena

Home

Habitation

MU 01

Space

Living room

Local

Anadia, Portugal

Target

Intervention Type

requalification

Concept

The living room object of this intervention, is part of a villa, belonging to a family, with two kids, who targeted comfort as a priority.

Thus, it was created a style mixing, between contemporary and rustic, although comfortable and simple.
For that purpose, wooden contemporary style furniture was applied, together with identical flooring material, and with coach, sofas and chairs in white leader, to brighten up the ambiance.

As for decorative elements, white predominates, but beige rough fabric pillows, and brown mantles were used, to stress rusticity create comfort.
The space harmony is overwhelming, with a bright white contrasting with the wood and roughly cut stone old fire place.

MAKE ROOM
FOR YOUR SOUL

Get involved in Maria Vilhena’s world, and give space to your soul !

Get in touch with
Maria Vilhena