Copyright © 2017 Maria Vilhena

Corporate

Business Management

Grupo Moneris

Space

accountant & consultants office

Local

Leiria, Portugal

Target

businessmen

Concept

Placed in an old refurbished Art Deco building, in this project Maria Vilhena left the original construction stone at sight in some walls, to preserve history in a new space.

Following the line of all Moneris group offices, basic colour was blue. Entrance was planned to give confidence at first sight, by dark wooden flooring and a pure white reception counter.
Space is wide, the cabinets divided by glass panels, cohabitating with a central working island.

Employees can see each other, however preserving individual privacy.
A side dinning, convivial zone for collaborators has access to a small interior garden, visible from working posts, conferring tranquillity and harmony.
Interiors were worked in a clean minimalistic way, contrasting with the heavy historical charge of the building.

MAKE ROOM
FOR YOUR SOUL

Get involved in Maria Vilhena’s world, and give space to your soul !

Get in touch with
Maria Vilhena