Copyright © 2017 Maria Vilhena

Corporate

Clinic

Clínica do Cértoma

Space

Clinic

Local

Anadia, Portugal

Target

General

Concept

Trying to avoid the always unpleasant experience to visit a doctor, Maria Vilhena projected at this clinic a comfortable space, running from the usual medical ambiance, which could be able to attract most of people. A contemporaneous space was created, using neutral colours contrasting with the strong coloured pieces complementing the space.

To create the necessary comfort for an unsympathetic visit, sofas and cushioned chairs were placed in waiting area, and wooden flooring and grey phenol panels on walls were used.

Doctor’s cabinets were projected to show a clean, soft and light aspect, thus carrying tranquillity to client’s experience.

To confer some refinement and harmony to ambiance, in built illumination was installed in all space, being however protagonists the elegant foot and table luminaries in cabinets and waiting zones.

MAKE ROOM
FOR YOUR SOUL

Get involved in Maria Vilhena’s world, and give space to your soul !

Get in touch with
Maria Vilhena